RSS-opwaaibeveiliging

Volgens lokale en Europese richtlijnen is het in de meeste gevallen wettelijk verplicht om bij het werken op een dak de dakranden te beveiligen tegen valgevaar. Het RSS systeem is bedoeld om zowel op vlakke als hellende daken hiervoor een doelmatige collectieve valbeveiliging te realiseren.

Regelbare tegeldragers in polypropyleen

De BUZON®-tegeldragers zijn snel en eenvoudig te plaatsen, licht van gewicht en hebben een groot draagvlak, wat zorgt voor een opmerkelijke uitstekende stabiliteit. De kwaliteit van tegeldragers, geproduceerd uit polypropyleen, garandeert een onberispelijke weerstand tegen slechte weersomstandigheden en ultraviolet licht.

Gronddoek en Geotextiel

Dit is een geweven gronddoek in polypropyleen die een goedkope en milieuvriendelijke oplossing biedt voor een breed gamma van toepassingen in de land-, tuin- en bosbouw. Deze gronddoek helpt om gemakkelijk gezonde planten te ontwikkelen en dit door de inspanningen van het onderhoud en het wieden te verlagen.

Toepassingen:
onder serres en tunnels, plaatsen van doeken om schaduw te geven, als windbreker, als bescherming bij vrieskou, als bescherming tegen vogels, …

Geodren

Geodren wordt gebruikt als scheidingsgeotextiel voor allerlei toepassingen zoals bij de aanleg van wegen, parkeerterreinen en landingsbanen. Het doek vermijdt dat verschillende lagen zich met elkaar vermengen. Naast het gebruik in de industrie, kent geotextiel ook ruime toepassingen rondom het huis als filter, als drainage en als bescherming.

Rubio Blackvernis

Omschrijving:
Rubio Blackvernis is een bitumineuze sneldrogende hechtlaag voor funderingen.

Toepassingsgebieden:

·         Wordt toegepast ter bescherming van funderingen.

·         Zeer goede aanhechting op vrijwel alle ondergronden.

·         Tast isolatieplaten op styreenbasis aan.

GXP

GXP is het ideale membraan als bescherming van ingegraven ruimtes.

Waterdichte koffers

Zelfklevende afdichtingsband

Zelfklevende afdichtingsband bestaande uit een aluminiumfolie met hoogwaardige verbeterde bitumen voor diverse toepassingen.

DPC

Klokroosters in PVC

·         Inwendige aansluiting

·         Verticale aansluiting

·         Horizontale aansluiting

·         Verluchtingsrooster in PVC met muggengaas

PVC-klokroosters met inox rooster

·         Zijuitlaat

·         Mofuitlaat

·         Onderuitlaat

·         Onderuitlaat met regelbare hoogte

·         Zijuitlaat met regelbare hoogte

PVC toezichtsputten

BENOR gekeurd volgens NBN EN 1401 grijs