Water -en luchtdicht bouwen met EPDM-stroken van VM Building Solutions

EPDM stroken fundering

U wilt een water -en luchtdichte afdichting? Hoe u dat moet doen? Met de EPDM-stroken van VM Building Solutions! Licht in gewicht en snel en eenvoudig aan te brengen in lange banen. De EPDM-stroken van VM Building Solutions zorgen voor een duurzame afdichting en beschikken over een uitzonderlijke weerstand tegen atmosferische invloeden zoals hoge en lage temperaturen, uv-straling en ozon.

EPDM-rubberstroken (EU/US/Resistit E SK) zijn uitermate geschikt voor de afdichting aan ramen, dorpels en gevelelementen. Ook worden ze als waterdichting tegen opstijgend vocht en als waterkering op de funderingen of op het ondergrondse metselwerk aangebracht.

De zelfklevende Resistit E SK

Resistit E SK toepassingenResistit E SK is een veelzijdig zelfklevend, gewapend EPDM-rubbermembraan ontwikkeld voor de afdichting van de bouwschil. De plaatsing van de zelfklevende Resistit E SK is eenvoudig en snel en is, dankzij de blijvende flexibiliteit, te verkleven  op alle types ondergrond. Vooraf dient wel altijd de FG35 aangebracht te worden. Resistit E SK is blijvend elastisch, en wordt geplaatst zonder vlam. Bovendien kunt u, dankzij de SBS bitumenlaag, Resistit E SK lassen met hete lucht. De hechtlaag en bitumenlaag smelten zo aan elkaar en vormen een naad met 100 % garantie op waterdichtheid.

De Resistit E SK en EU/US-stroken worden geleverd in verschillende breedtes.

Voor meer informatie, kunt u altijd terecht bij VM Building Solutions .