BIPLEX+, het ideale onderdak

De dubbelwandige structuur van Biplex+ biedt dimensionele stabiliteit, schokbestendigheid, een goede thermische isolatiewaarde en is licht van gewicht. Het is een microgeperforeerde, dubbelwandige PP-plaat, met onder meer de volgende eigenschappen:

·         een betere ventilatie onder het dak;

·         geen condensatievorming onder het dak;

·         eenvoudig plaatsbaar (tot 40% sneller).

Onderdakplaten

Deze onderdakplaten zijn geschikt voor toepassing voor alle hellende daken, zowel onder pannen als onder leien. Een dampdoorlatend maar waterafvoerend en sneeuwdicht scherm onder de buitenhuid is zowel voor geïsoleerde als niet-geïsoleerde daken uitermate belangrijk. Deze superflexibele platen hebben door hun absorberende vermogen de noodzakelijke sponswerking om condensvorming te voorkomen. De onderdakplaten worden vervaardigd uit een asbestvrij cementcomposiet.

Onderdakfolie gewapend - 160gr/m2

Dampopen gewapende onderdakfolie bestaande uit 4 lagen 100% polypropyleen. Temperatuursbestendigheid -40°C/+80°C.

Onderdakfolie niet-gewapend - 145gr/m2

3-lagige onderdakfolie, 100% polypropyleen. Temperatuursbestendigheid -40°C/+80°C.

Onderdakfolie vitaxx plus - ongeveer 160gr/m2

Gewapende onderdakfolie, dampdoorlaatbaar, 4-lagig. Met dubbele geïntegreerde kleefband. Extreem scheurbestendig, water- en slagregendicht. Winddichte plaatsing, in direct contact met de thermische isolatie. Heeft een anti-slip oppervlak.

Onderdakfolie delta-maxx - ongeveer 190gr/m2

Dampopen, 2-lagige onderdakfolie met capillaire laag voor opname en afvoer van vochtrestanten. Waterdicht, verzekert een betrouwbare bescherming van de thermische isolatie tegen regen, poedersneeuw en permanente condensbelasting. De isolatie blijft steeds droog. Kan rechtstreeks op de isolatie geplaatst worden. Met rasterstructuur voor een gemakkelijke en precieze versnijding. Zeer robuust en uiterst scheurbestendig.

Wandfolie delta fassade plus - ongeveer 210gr/m2

Dampopen gevelscherm, voor gevels met open voegen, UV-bestendig. Biedt een goede bescherming dankzij de waterdichte laag, verzekert een dampdoorlaatbaarheid van binnen. Is geschikt voor houten en metalen constructies en gevels met open voegen. Met geïntegreerde kleefstrip.

Onderdakfolie korafleece - ongeveer 195gr/m2

Gewapende onderdakfolie, bestaande uit 5 lagen polypropyleen. Met dubbele geïntegreerde kleefstrook. Temperatuursbestendigheid -40°C/+80°C.

Onderdakfolie korafleece plus - ongeveer 215gr/m2

Onderdakfolie bestaande uit 2 lagen PU-gecoat polyestervlies met dubbele geïntegreerde kleefstrook. Temperatuursbestendigheid -40°C/+90°C.