I.R.S-Btech

Activiteiten
Een toegewijde ondersteuning

I.R.S-Btech richt haar activiteiten op de professionele klant.
Dankzij technische ondersteuning en gratis opleidingen van dakdekkers, aannemers, bouwhandelaren, architecten- en studiebureaus, openbare besturen, OCMW’s … kan de kwaliteit van plaatsing onze producten worden gegarandeerd. Een engagement van de plaatser en voorschrijver aan de particuliere of industriële bouwheer.

Bescherm uw investering met EPDM van I.R.S-Btech!
Waterdichte zekerheid en 50 jaar topkwaliteit

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar.
Meer info

Efficiënt samenwerken met I.R.S-Btech

  • Uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten
  • Afname in kleine hoeveelheden mogelijk
  • Snelle levering
  • Groot aanbod stockproducten
  • Flexibele en logistieke dienstverlening
  • Logistiek centrum in Puurs en in Deinze
  • Gratis opleidingen voor dakwerkers, architecten en bouwhandelaren

I.R.S-Btech, de betrouwbare partner van elke vakhandel!

EPDM-opleidingen


Voor de professionele bouwspecialist

EPDM dakrubber
I.R.S-Btech EPDM, vestiging Deinze, promoot en verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen. I.R.S-Btech zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer!
I.R.S-Btech EPDM dakrubber, voor een waterdichte toekomst, 50 jaar en langer!
Bezoek onze website

Dak- en gevelproducten
I.R.S-Btech bouwspecialiteiten, vestiging Puurs, promoot en verdeelt bouwspecialiteiten van Europese marktleiders en diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten naar professionele handelaars in Europa. Door haar vertrouwensrelatie met partners-producenten, kan I.R.S-Btech een ruim assortiment bouwspecialiteiten aanbieden: van isolatie, dakproducten, PVC tot binnen- en buitenafwerking.
I.R.S-Btech, bouwspecialiteiten, de betrouwbare partner van elke vakhandel!
Bezoek onze website

Europese distributie
I.R.S-Btech EPDM, divisie Export, fungeert ook als Europees distributieplatform voor het Amerikaanse Carlisle Syntec Inc. Vanuit ons centraal Europees distributiecentrum te Deinze bevoorraden wij landen als Duitsland, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Polen, Hongarije, Italië, … en natuurlijk ook België. Dag na dag kent ons Europees distributienet uitbreiding. Bij elke vorm van samenwerking met onze klanten streeft I.R.S-Btech naar hechte, langdurige, opbouwende relaties.
Een belangrijk Europees distributieplatform …
Bezoek onze website