I.R.S-Btech

Duurzaam ondernemen
Met oog op de toekomst

Duurzaam
De bebouwde omgeving waarin we wonen en werken moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen die we stellen voor, tijdens en na het bouwproces. We gaan op zoek naar economische, sociale en ecologische innovaties die ons helpen duurzame woningen te bouwen.

Milieuvriendelijk
I.R.S-Btech promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in ruwbouw als renovatie. We willen leven en werken in een aangename, gezonde leefomgeving waarbij ieder van ons verschillende waarden en normen hoog in het vaandel draagt: comfort, onderhoud en gebruik, energieprestatie, gebruik van duurzame en gezonde bouwmaterialen, veiligheid, aan te passen aan elke levensfase, milieuvriendelijk en betaalbaar ...

Samenwerken
In de relatie met onze partners, houden we vast aan vier fundamentele waarden: innoverende kwaliteit, service, efficiëntie en prijs. De teamgeest die bij I.R.S-Btech heerst, is wellicht de belangrijkste hoeksteen van onze samenwerking. En het werkt nu eenmaal prettiger met mensen die graag voor je klaar staan.

Innoveren
Dankzij de 40 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft I.R.S-Btech een unieke knowhow verworven in de promotie en distributie van EPDM en bouwspecialiteiten.

I.R.S-Btech brengt een dak vol bijen!

I.R.S-Btech wil zich inzetten voor de natuur en voor de toekomst van onze kinderen. I.R.S-Btech heeft vanuit dit ecologische en maatschappelijke oogpunt ook 20 bijenfamilies geadopteerd. Sinds juni 2013 wonen op het dak in Deinze 5 bijenkolonies, die dagelijks door onze medewerkers kunnen worden bewonderd. Dankzij enkele bijenliefhebbers en hobby-imkers, worden onze bijen verzorgd.

Maar we doen meer: we moedigen collega’s, partners, vrienden en kennissen actief aan om ook bij hen thuis bijenkasten te plaatsen, in de tuin of op het dak. I.R.S-Btech organiseert op geregelde tijdstippen workshops, presentaties en demodagen voor scholen, gemeentebesturen en andere geïnteresseerden.

I.R.S-Btech brengt een dak vol bijen

Brochure