I.R.S-Btech

Services
Samen 1 team

Ervaring en expertise onder 1 dak!

I.R.S-Btech verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen. Dakwerkers worden opgeleid in onze erkende opleidingscentra, technische medewerkers bieden ondersteuning op de werf aan. Na oplevering van een bouwproject worden controles van de werken uitgevoerd en bevestigen onze uitgeschreven certificaten waterdichte garanties! I.R.S-Btech zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer!
I.R.S-Btech EPDM dakrubber, voor een waterdichte toekomst, 50 jaar en langer!


Professioneel advies

Onze I.R.S-Btech-dakdichtingsystemen worden geplaatst door een netwerk van dakdekkers, verspreid over het volledige grondgebied van Vlaanderen, Wallonië en daarbuiten. Onze mensen zijn dus dag na dag en dak na dak in elke regio te vinden. Met meer dan 45 jaar EPDM-ervaring garanderen wij voor uw dak de hoogst denkbare beschermingsfactor, zowel voor nieuwbouw als renovatie.
JA, ik wens een gratis offerte of meting van mijn dak


I.R.S-Btech ondersteunt de bouwmateriaalhandel

I.R.S-Btech biedt een oplossing voor de bouwmateriaalhandel dankzij het uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, waarvan afname in kleine hoeveelheden mogelijk is. Bij I.R.S-Btech worden klanten snel beleverd omdat we beschikken over een grote aanbod stockproducten en een flexibele en logistieke dienstverlening. Wanneer de handelaar in kleinere oplages bestelt bij I.R.S-Btech, kan hij zijn voorraadkost beperken, en toch voldoen aan de vraag van de klant.
Efficiënt voorraadbeheer dankzij afnames in kleinere hoeveelheden