I.R.S-Btech

Sterke merken, sterke troeven

Mastersystems

Mastersystems is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik en levert de hoogste beschermingsfactor voor het plat dak, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Mastersystems is een EPDM-rubbermembraan met dampdrukverdelende polyester onderlaag dat het ook uiterst geschikt maakt voor de renovatie van oude bestaande roofingdaken. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Mastersystems

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Mastersystems


Resitrix

Resitrix is een Europees professioneel dakrubbersysteem. RESITRIX-rollen beschikken over een gloednieuw kwaliteitslabel. Het kwaliteitslabel ‘warranty by I.R.S-Btech’ in combinatie met de correct gevolgde plaatsingsinstructies vormen de waterdichte garantie voor een juiste uitvoering van uw platte dak. De EPDM-membranen met opdruk van het kwaliteitslabel zijn de enige echte RESITRIX-rollen op de Belgische markt!

Resitrix

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Resitrix


Tridex

Tridex is een Europees professioneel dakrubbersysteem en wordt gebruikt als dakafdichting van daken. Tridex beschikt immers over een levensduur van vijftig jaar en meer. Het is een elastisch membraan, geproduceerd op basis van kwaliteitsgrondstoffen, dat dankzij zijn lichte eigengewicht eenvoudig te plaatsen is.

Tridex

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Tridex


Tiplon

Tiplon is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik. Het Tiplon-membraan omvat drie lagen: een EPDM-toplaag, een sterke polyesterdrager als wapening en een volwaardige EPDM-onderlaag. Samen vormen deze drie lagen het supersterke Tiplon volkern membraan.. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

TIPLON EPDM nu ook met Pre-tape naadverbinding

tiplon pre-tape

Tiplon

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Tiplon


SecuOne

SecuOne is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik. Met SecuOne ligt de waterdichte toekomst onder alle omstandigheden op uw dak. Dit EPDM-rubberproduct is voorzien van een gepatenteerd extra zwaar bitumenschild. Mede dankzij de massieve polyesterwapening krijgt u het ultieme strakke dak. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

SecuOne

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? SecuOne


Sure Seal

Sure Seal is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik voor het plat dak, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Sure Seal beschikt ook over het pretape-naadsysteem, wat maakt dat naden maken op het dak tot 70% sneller gaat dan voorheen. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Sure Seal

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Sure Seal


Evalastic

Evalastic is een Europees professioneel dakrubbersysteem. Evalastic is sedert 1986 succesvol in de praktijk beproefd. Evalastic -dakbanen kunnen eenvoudig en bouwzeker met heteluchtmateriaal homogeen aan elkaar gelast worden. Ook na jaren blijft het materiaal na reiniging homogeen lasbaar. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Evalastic

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Evalastic


Securitan

Securitan is een professioneel Amerikaans dakrubbersysteem, een polyester gewapende EPDM-rubber die daken, terrassen en daktuinen een hoogwaardige bescherming biedt. Securitan combineert de voordelen van EPDM met een eenvoudige doch zeer sterke wapening. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Securitan

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Securitan


Hertalan

Hertalan is een Europees professioneel dakrubbersysteem en wordt gebruikt als dakafdichting van daken. Hertalan beschikt immers over een levensduur van vijftig jaar en meer. Het is een elastisch membraan, dat dankzij zijn lichte eigengewicht eenvoudig te plaatsen is. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Hertalan

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Hertalan


Orcatec

Orcatec EPDMrubber voor vijvers en opslagbekkens. Omwille van het specifieke productieproces en samenstelling is onze pondliner EPDM gegarandeerd vis- en plantvriendelijk. Wij bezorgen u een leven lang oeverloos veel waterplezier.

Orcatec

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Orcatec


Maxon

Maxon is een Europees professioneel dakrubbersysteem en wordt gebruikt als dakafdichting van daken. Maxon beschikt immers over een levensduur van vijftig jaar en meer. Het is een elastisch membraan, dat dankzij zijn lichte eigengewicht eenvoudig te plaatsen is. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag.

Maxon

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Maxon


Retridex

RetrideX is de rol voor de vakman die snel en goed een dak wil uitvoeren. Deze nieuwe EPDM is perfect geschikt voor daken, garages, uitbouwen, particuliere woningen, veranda’s, … RetrideX® biedt verschillende waterdichte oplossingen in nieuwbouw en renovatie en kan, zoals roofing, verwerkt worden op bestaande bitumineuze daken en kan op de meeste ondergronden bevestigd worden.

Retridex

Informatie opvragen? Contact
Meer weten? Retridex


EPDM-stroken: Toepassingen in woning- en utiliteitsbouw

EPDM-rubberstroken zijn uitermate geschikt voor de afdichting aan ramen, dorpels, gevel elementen, funderingen, spouwmuren en kelderwanden. EPDM-stroken zijn licht in gewicht en snel en eenvoudig aan te brengen in langen banen. Ze zorgen voor een duurzame afdichting, en beschikken over een uitzonderlijke weerstand tegen atmosferische invloeden zoals hoge en lage temperaturen, UV-straling en ozon.